Om oss

Vi som ligger bakom den här sidan drivs av nyfikenhet och en törst på nya kunskaper? Vi nöjer oss inte med att veta lite mer – vi vill veta allt. Detta oavsett om det handlar om juridiska frågor, om träning, om kost eller om exempelvis mer vardagliga saker som matkassar, hemstädning, renovering eller om inredning.

Vi går alltid på djupet och vi tar oss tid att hitta information och fakta. Det är det vi vill att den här sidan ska handla om. Den information vi tar reda på och den kunskap vi förskansar oss ska vi förmedla vidare till dig som läsare. Du ska alltid lära dig något nytt när du kommer in på den här sidan.

Hur fungerar egentligen en vårdnadstvist och varför sker en sådan? Det är ett ämne som direkt fångat vårt intresse. Att vårdnadstvister i Sverige ökat under senare år är ett obestritt faktum. Varför? Hur kan man som förälder hantera en sådan situation på ett sätt som inte skadar barnen? Hur goda möjligheter har man egentligen att tilldelas ensam vårdnad och vilken roll spelar egentligen en sakkunnig jurist? Vi vill vända ut och in på detta ämne och visa upp det ur olika perspektiv.

Samma sak gäller för andra ämnen. Vilken träning är egentligen effektivast om man snabbt vill gå ner i vikt – och vilken träning ger bäst resultat om man vill bygga muskler? Vilken kost kan bidra till ett ökat välmående och hur ska man egentligen tänka gällande tandläkare? En annan sak som vi vill titta närmare på handlar om Rut-avdraget. Kan professionell hemstädning göra ditt liv enklare – och i så fall: till vilket pris?

Som ni ser ovan. Den här sidan har inga fasta ramar. Den flytande formen kommer att skapa ett dynamiskt innehåll som vi hoppas blir tilltalande. Oavsett vad du vill veta mer om så ska du kunna hitta det här. Välkommen!