Hur rör du dig i ditt kök egentligen? Känner du att du aldrig har tillräckligt med ytor för att förbereda maten på? Det är mycket som ska stämma för att du ska få det bästa köket som går.
Ibland kan du komma in i en bostad och bara undra hur man har tänkt när man har inrett bostaden. Det finns knappt någon yta att bereda maten på. Och om du ska kunna öppna kylskåpet så får det inte sitta någon vid matbordet samtidigt. Hur de tänkte när det kommer till frysen övergår din tankeförmåga, och spisen verkar omöjlig att laga mat på. Är det så det ser ut i din nyinköpta bostad också? Då kanske det är läge att anlita någon som kan hjälpa dig med att renovera ditt kök.
Allt följer en mall
Köksdesign är så pass vetenskaplig att det finns noggranna uträkningar för hur du ska sätta spis och kyl i förhållande till varandra och till vasken. Meningen är att du ska gå så få steg som möjligt när du lagar mat. Och att du ska ha så nära till vasken som möjligt med grönsaker och kött från kylen. Du vill säkert ha så mycket beredningsytor som möjligt. Samtidigt vill du ha så mycket förvaring som möjligt. Och ett kök som är luftigt och öppet. Hur går det ihop? För bästa resultat kan det vara en god idé att anlita specialister på köksrenovering i Stockholm. Då får du ett kök som fungerar.