Det görs många tandimplantat i Stockholm

Man behöver inte vara fotomodell eller kändis för att vilja ha tandimplantat. En hel tandrad är också viktig när man träffar kunder och leverantörer, eller vid en anställningsintervju.

Det är viktigt i privatlivet också, att man inte har luckor i munnen där tänder fattas. Ska du på en romantisk träff eller gå på ett bröllop där det tas foton är det trevligt med ett helt komplett leende. Numera finns det så fina tandimplantat att det är omöjligt att se att det inte är din egen tand. Sådana konstgjorda tänder som sitter fast med titanskruvar växer också fast i käkbenet, så att de fungerar precis som en vanlig tand när du äter och borstar tänderna. Det finns även andra sorters implantat, så boka en tandläkare och be om förslag.

Vänta inte, utan fixa det nu

Det är bara att kontakta en tandläkare direkt, så att du får ditt tandimplantat fixat. Du kommer att märka att du får en helt ny livskvalitet, så det finns inget du behöver vänta på, utan passa på så fort som möjligt. Tänderna är bland det viktigaste vi visar upp, och vi har användning för dem under hela livet. Unna dig att kunna tugga ordentligt och ersätt alla tänder du har förlorat.

Det finns också andra implantat, som kronor och bryggor. Har du en tandstump kvar, så bygger man på den med en konstgjord överdel. Det är aldrig försent att få en fin tandrad, och det är ingen som skulle kunna misstänka att tänderna är konstgjorda.