Måla om ditt hus i Älvsjö

Väder och vind sliter oavbrutet på träpaneler och väggar på ditt hus i Älvsjö. Ta för vana att anlita en målare då och då för att snygga till lite, måla om staketet och ge garaget lite ny färg.

Kanske var det länge sedan det målades, och det kan också hända att solen har hunnit bleka färgen. Tycker man om den färg som huset redan har, behövs det ändå en uppfräschning med lite ny färg i samma nyans. Det är också något som är vårdande för träet i husgavlar och husknutar, men även staket, förråd och uthus behöver lite ny färg emellanåt. Kanske vill du göra en mycket dramatisk förändring och måla om huset i en helt annan färg? Prata med en professionell målare i Älvsjö först, så att du inte gör ett misstag.

Att välja ny färg på fasaden

Det kan faktiskt krävas bygglov om du vill ändra färgen på fasaden till en helt annan kulör. Det kan också hända att grannarna klagar, så det är bäst att kolla upp alla sådana saker innan du målar huset lila. Men även en ganska diskret gul färg på ett färgprov kan bli otroligt skarp och skrikig när man målar en hel husvägg, och här kommer målarens yrkeskunskaper och goda råd till sin rätt. Mindre är mer, säger man ibland, och en liten diskret uppfräschning är kanske det enda ditt hus behöver. Förändringen kommer ändå att märkas när alla väggar är nymålade och fräscha, och huset passar fortfarande väl in i sin miljö.